Date

27 03 2021 - 04 04 2021
Expired!

Time

All Day

Preu

25€

Tast de primavera al celler Bàrbara Forés

El Tast de Primavera torna al Celler Bàrbara Forés en la seua vuitena edició. Torna amb més ganes que mai desprès d’un any marcat pels estralls de la pandèmia i les limitacions de mobilitat. Torna amb certs canvis marcats per
les mesures de seguretat vigents: reduint els grups, ampliant horaris i garantint al màxim la seguretat en aquest espai cultural i d’oci.
Un Tast de Primavera que posa en valor els paisatges de la Terra Alta i les seues garnatxes blanques i apunta a conèixer i endinsar-se amb els vins brisats a través del vi Abrisa’t.

Per les persones que no ho coneixeu, és una tècnica d’elaboració de vins molt antiga i típica de la nostra comarca (i tota la conca mediterrànea) que s’havia perdut, i des de fa uns anys l’estem recuperant.

Els vins brisats són aquells que s’elaboren com els vins negres, és a dir, amb les pells, donant colors ataronjats i amplis matisos en nas i en boca.

Sentir el silenci de la vinya, apreciar els conreus de secà, les muntanyes que ens envolten, acariciar la vinya … tastar els seus fruits en un entorn únic.
Això és el Tast de Primavera.
S’ofereix aquesta activitat només pels vols de setmana santa, des del 27 de març fins el 4 d’abril amb diferents horaris i grups reduïts (màxim 6 persones), es tasten 6 vins i l’activitat té un cost de 25€ per persona. La major
part de l’activitat es desenvolupa a l’aire lliure i té una durada de 2’5/3 hores.
Places limitades amb reserva prèvia. Venta de tickets a través de la pàgina
web: https://www.cellerbarbarafores.com/producte/tast-de-primavera/
més informació:

És obligatori l’ús de mascareta i l’accés a la finca es farà amb vehicle propi.

The event is finished.